Structuri de alimentație publica
Cod CAEN 5610 Restaurante
Cod CAEN 5621 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente
Cod CAEN 5629 Alte activitati de alimentatie n.c.a.
Cod CAEN 5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor.
Beneficiarii eligibili :
Microintreprinderi – maxim 9 angajați (număr mediu în 2019)
Intreprinderi mici – între 10 – 49 angajați (număr mediu în 2019)
Întreprinderi mijocii – între 50 – 249 angajați (număr mediu în 2019).
Ca formă de organizare: S.R.L.-urile, S.R.L.-D-urile, S.A.-urile, Cooperativele, P.F.A-urile, Intreprinderile Individuale, Intreprinderile Familiale
Criterii de eligibilitate ale beneficiarilor:
1)Să nu fi fost o firmă în dificultate la 31 decembrie 2019;
2)Sa nu fie în insolvență și să nu facă obiectul unui plan de restructurare;
3)Să nu facă obiectul unei decizii de recuperare a unui ajutor de stat de la Uniunea Europeană;
4) Valoarea totală a ajutoarele primite în ultimii 3 ani să nu depășească 800.000 euro (inclusiv ajutorul HoReCa)
Cheltuieli eligibile